Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
Fundació Vall d’Hebron Institut de Recerca

Exposició dels projectes finalistes del Concurs per al nou edifici de la Vall d’Hebron

En el marc de la Setmana d'Arquitectura 2017, el Col·legi d'Arquitectes acollirà, a partir del 19 de maig, una exposició dels projectes finalistes del Concurs de la Vall d'Hebron.

El mes de desembre de 2016, la Fundació Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut de Recerca (VHIR) va convocar un concurs per escollir el disseny d'un nou edifici, així com una proposta de reordenació del Campus, en el qual s'integra l'edifici VHIR. El Col·legi d'Arquitectes de Catalunya va col·laborar en el concurs formant-ne part del Jurat.

En paraules de la Fundació, “el nou edifici de recerca busca ser una clara aposta estratègica beneficiosa pels investigadors i una bona oportunitat per captar i retenir nou talent, potenciar aliances i ser un centre de referència d’investigació que serà clau en la projecció de futur de l’Institut de Recerca”.

L'exposició mostrarà els projectes presentats pels 5 equips finalistes:

· Rafael Moneo + Moneo Brock + Epypsa
· Martínez La Peña-Torres Arquitectos + Técnica y Proyectos TYPSA
· Josep Llinàs Arquitecte + Casa Solo Arquitectos
· Estudi Carme Pinós + Estudi PSP Arquitectura
· BAAS Jordi Badia + Espinet/Ubach Arquitectes i Associats

Properament es publicarà més informació al web.
Versió per a imprimirPDF version