Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Hedjuk building characters (posposat)

Imatge: 
© Elisava
ATENCIÓ: Aquest acte ha estat posposat. 

Presentació del llibre Hejduk building characters, editat per Lettera Ventidue sobre l’arquitecte John Hejduk. 

La presentació anirà a càrrec de l’arquitecte i autor del llibre, Luca Cardani i els arquitectes Josep Lluís Mateo, Antonio Pizza i Dan Hoffman. Una conversa que inclourà els també arquitectes i coautors socis de Hejduk per als seus edificis de Santiago de Compostela, Elena Cánovas i Antonio Sanmartín.

Hejduk (Nova York, 1929-2000) és conegut per la crítica com a teòric, professor, poeta i dissenyador però sobretot va ser arquitecte i constructor d'universos i elencs civics. Les seves arquitectures construïdes poques vegades s'han investigat, però son la prova que concebre, descriure i construir són identics propòsits.

Aquest llibre intenta donar una interpretació completa de la seva obra construïda, amb alguns edificis i instal·lacions arquitectòniques construïdes entre els anys 1980 i 2000, mitjançant l'anàlisi de documents d'arxiu, redibuixos analítics i un ampli aparell fotogràfic, mostrant el valor tangible del pensament de Hejduk sobre l'arquitectura. i el paper important que van tenir les seves obres en la transformació de la ciutat. El llibre inclou també una crònica detallada de la definició i construcció -tant amb Hejduk com sense ell- dels "characters" construïts.

Versió per a imprimirPDF version