Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Jornades 'Dalí Arquitecte': Visita a l'exposició 'Púbol de Gala. Il·lusió i realitat'

Imatge: 
© Sense títol. Sostre de la Sala dels Escuts del Castell Gala Dalí de Púbol, c. 1971.Salvador Dalí, Fundació Gala-Salvador Dalí, VEGAP, Girona, 2023
En el marc de les jornades Dalí Arquitecte dedicades a la reflexió sobre Dalí i l’Arquitectura, organitzades conjuntament per la Fundació Gala-Salvador Dalí i la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC), el dissabte 1 de juliol, a les 11 hores, s'ha programat una visita especial a l’exposició Púbol de Gala. Il·lusió i realitat, que s'exposa al Castell Gala Dalí de Púbol, acompanyats de Montse Aguer, directora dels Museus Dalí, i Jordi Artigas, coordinador de les cases-museu Casa Salvador Dalí a Portlligat, i Castell Gala Dalí a Púbol.

L'activitat és gratuïta i oberta a tota la ciutadania. Es requereix inscripció prèvia. Vint places limitades per ordre d’inscripció.

Inscripció gratuïta obligatòria

Púbol de Gala. Il·lusió i realitat
En una col·laboració per a The American Weekly, el 1935, Dalí afirma que la diferència entre un boig i un surrealista és que el boig confon dos mons, el de la il·lusió i la realitat, mentre que un surrealista en coneix la diferència. Molts anys més tard, i en ple procés de creació del Castell de Púbol, l'obra de l'artista, amb Gala com a protagonista, continua habitant tots dos mons.

Amb la mostra Púbol de Gala. Il·lusió i realitat la Fundació Gala-Salvador Dalí continua la línia iniciada l'any 2020 amb l'exposició Gala/Dalí/Dior. D'art i moda. Enguany, aposta per aprofundir en la construcció de la imatge de Gala a través d'obra original de Salvador Dalí i un dels looks més icònics de la musa de la dècada dels setanta.

Organitza:
  

Versió per a imprimirPDF version