Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Tr house habitatge unifamiliar a Barcelona, Technal

"L'Arquitectura del Càntir. Filosofia de disseny i obra de PMMT"

La conferència “L'Arquitectura del Càntir. Filosofia de disseny i obra de PMMT" prevista per al proper dimarts 21 de novembre ha estat posposada. Properament informarem de la nova data.

La conferència anirà a càrrec de l'arquitecte Patricio Martínez, director general de PMMT, estudi guanyador del Palmarès Architecture Aluminium Technal 2015, qui ens parlarà de la forma de treballar i d'entendre l'arquitectura al seu estudi, així com dels models propis de I+D+I que han portat a aquesta empresa barcelonina a projectar obres a nivell nacional i internacional.

A continuació, es presentarà el Palmarès Architecture Aluminium Technal 2017, i s'obsequiarà als assistents amb el llibre corresponent a l'edició anterior.

Sobre Technal
Technal és una marca líder en sistemes de tancaments d'alumini gràcies al ventall de solucions que es caracteritzen per la seva innovació tècnica i disseny, la qualitat de la matèria primera i per l'alta exigència en el procés de fabricació. Technal és una marca de l'empresa  Hydro, representada en més de 40 països.

Per assistir a la conferència cal inscripció prèvia.

Conferència organitzada conjuntament amb:

Versió per a imprimirPDF version