Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

les dones fem paisatge


El Grup Obert de Dones Arquitectes del COAC continua amb el cicle "Les dones fem".

La propera sessió consistirà en una visita guiada als espais del Parc de Collserolla que formaran part del Pediatric Cancer Center, de la mà de Marina Cervera, arquitecta i paisatgista.
Durant la visita s’explicarà el concurs que ha impulsat el COAC, juntament amb el Consorci del Parc de Collserola per renaturalitzar aquest espai.

La visita tindrà lloc el dilluns 18 de juliol a les 19 hores sota el títol “Fem Paisatge”. Presentarà l'acte Sandra Bestraten, presidenta de la Demarcació de Barcelona.

Cal inscripció prèvia

La visita serà a l'aire lliure, i és necessària la inscripció prèvia, ja que les places són limitades.
El punt de trobada serà: Porta d’entrada del Pediàtric Cancer Center (Carrer de Santa Rosa, 39, 08950 Barcelona)

Concurs renaturalització Pediatric Cancer Center


El passat 20 de juny es va presentar al COAC el Concurs per renaturalitzar l'Espai Terapèutic del Pediatric Cancer Center Barcelona (PCCB), una invitació oberta a pensar com ha de ser l'entorn d'aquest nou espai de l'Hospital Sant Joan de Déu.

Aquesta proposta neix a la Festa d’Arquitectura organitzada per la Demarcació de Barcelona l'any 2019, on es va fer una plantada d’arbres darrera de l’Hospital, dissenyada pels estudiants de l’optativa de Paisatgisme de l’ETSAB i dirigida per l’arquitecta Marina Cervera. El propietari dels terrenys adjacents ha cedit 25 hectàrees al PCCB i l’Hospital ha demanat suport al COAC per impulsar el concurs per renaturalitzar aquest espai.

Es preveu que hi hagi 5 premiats i aconseguir un healing garden diferent, un espai verd, mediterrani, dins el Parc Natural de Collserola, connectat amb la ciutat i el camí de les Aigües, inclusiu i accessible.

Recupera el vídeo de la plantada d'arbres celebrada el 2019 a l'entorn de l'Hospital Sant Joan de Déu:

Cicle de xerrades "Les dones fem"

El cicle organitzat pel Grup Obert de Dones Arquitectes s'emmarca en el punt 7 del decàleg "El nostre clam per l'equitat", de la Comissió de Dones i Igualtat de la Intercol·legial, que estableix que "el Col·legi ha d’implementar paritàriament la visibilització de les dones al món professional".
Versió per a imprimirPDF version