Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

L'Hora del Pati amb Meritxell Inaraja

Imatge: 
@MeritxellInaraja
La Demarcació de les Comarques Centrals del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya organitza novament "L'hora del Pati" a la seu del COAC de Manresa. La Casa Lluvià acollirà l'arquitecta Meritxell Inaraja per presentar la proposta de rehabilitació de la fàbrica l'Anònima de Manresa

Arquitecta des de 1994, Inaraja és professora associada de Projectes de Restauració i de Màster dels Estudis d’Arquitectura de la Universitat de Girona. Des de 1995 dirigeix el seu propi estudi realitzant projectes i obres de totes les escales, entre els quals destaca la rehabilitació d’edificis històrics públics i privats.

Obres com la restauració de les muralles de Vic, l’arxiu del Garraf, el castell de la Tossa de Montbui i la restauració de la Unió de Cooperadors de Gavà, obra de Josep Lluís Sert, han  estat seleccionades als Premis FAD i al European Heritage Award. L’obra de rehabilitació de la Seca a Barcelona ha estat presentada a la Biennal d’Arquitectura de Venècia de 2012. Ha format part de la Comissió de Patrimoni de la Generalitat de Catalunya i d’Arquitectura de l’Ajuntament de Barcelona i actualment és membre del Comitè Científic de UIA World Congress 2026.

La jornada tindrà lloc a partir de les 18 h i, desprès de la presentació, gaudirem del Pati de la Casa Lluvià amb un refrigeri i música en directe.

Inscripcions per la copa de vi EXHAURIDES.
Versió per a imprimirPDF version