Matèria Bosc

Matèria Bosc: Eduardo Bonito

Imatge: 
© RCR BUNKA Fundación Privada

Enguany el COAC coorganitza el Programa Obert que acompanya el Workshop Internacional que cada estiu organitzen RCR Arquitectes i RCR BUNKA Fundació Privada.

Aquest programa consisteix en un cicle d'11 conferències sobre arquitectura i paisatge, obertes al públic, amb la participació de destacats artistes i professionals provinents del món de l'arquitectura, la fotografia, les arts escèniques, la dansa, el món audiovisual i l'art sonor. Les conferències, que es retransmetran per streaming, s'acompanyen cada una d'una vídeo-creació.

La primera sessió tindrà lloc el proper dilluns 13 de juliol a les 20 h, amb una conferència a càrrec d'Eduardo Bonito, precedida de la projecció del vídeo "Competing for Sunlight: Oak" (Àustria, 2017), de Dagmar Dachauer. Assumpció Puig, degana del COAC, donarà la benvinguda al cicle.

La conferència es podrà seguir en directe a través del web d'RCR.

Eduardo Bonito (São Paulo, Brasil, 1969) s'ha format en Arts Escèniques i Relacions Públiques a la Universidade de São Paulo (USP), Brasil, i en Actuació a la Middlesex University, Regne Unit. Actualment és un dels directors artístics de la Biennal d'Arts del Cos, Imatge i Moviment de Madrid (BACmadrid) i des del 2005 dirigeix Dança em Foco – Festival Internacional de Vídeo i Dansa (Brasil). Va ser director artístic del festival Panorama de Rio de Janeiro (2004-2013) i project manager d'Artsadmin, a Londres (1996-2001). És fundador de diverses xarxes i consultor per a institucions i fundacions a Amèrica Llatina i Europa. Treballa regularment com a mentor d'artistes residents als Teatres de Canal de Madrid i d'artistes residents i participants del Projecte PEA en el Graner/Mercat de les Flors de Barcelona. Des del 2017 és productor creatiu del col·lectiu danès hello!earth.
Versió per a imprimirPDF version