Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Presentació de llibres de la col·lecció "El material d'allò construït"

Imatge: 
Anna Mas

El Centre Obert d’Arquitectura acull la presentació dels volums 5 i 6 de la col·lecció “El material d’allò construït/El material de lo construido”, impulsada per Saint-Gobain Solutions i editada per QUT Ediciones (Barcelona) i Bisman Ediciones (Buenos Aires).

Aquesta col·lecció presenta el treball d’una selecció d’estudis d’arquitectura catalans que es caracteritzen per la producció d’una obra on la coherència entre concepte i materialització és clarament palpable i en la qual es plantegen formes de reflexió al voltant dels significats de “sostenibilitat”.

Els dos nous volums estan dedicats al treball de Josep Ferrando Architecture i Olga Felip i Josep Camps (Arquitecturia).

La presentació dels llibres serà a càrrec de Xavier Ortíz (Saint-Gobain Solutions) i Hernán Bisman i Pablo Engelman (Bisman Ediciones).

Aquest acte inclourà la celebració d’una taula rodona moderada per Fredy Massad, amb la participació d'Olga Felip (Arquitecturia), Carmen Torres (Sarquella + Torres Arquitectes), Ferran Tiñena (NUA) i Javier Hernani (Estudio Fàbric). Arribats a l’equador de la col·lecció i transcorreguts dos anys d’ençà de la celebració de l'exposició que va inaugurar aquest projecte, aquesta taula rodona té el propòsit de debatre i reflexionar al voltant de l’estat de l’arquitectura catalana avui.

Versió per a imprimirPDF version