Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Presentació del llibre 'Històries d'alcalde. Figueres, 1995 - 2007', de Joan Armangué

Imatge: 
© Editorial Gavarres
La Delegació de l’Alt Empordà del COAC acull el dijous 17 de novembre, a les 18 hores, la presentació del llibre ‘Històries d’alcalde. Figueres, 1995 – 2007’, de Joan Armangué Ribas. L’acte consistirà en un diàleg entre l’autor i l’arquitecta Anna Albó, per confrontar diferents visions i idees sobre històries urbanístiques i territorials, tant de Figueres com de l’Empordà, en el tombant del nou mil·lenni però, encara, de plena actualitat.
 

En aquest llibre, Joan Armangué planteja un relat molt personal, també selectiu, de la seva trajectòria política. Darrere d’aquesta visió es reflecteix el treball incansable de l’home que vivia i es desvivia per Figueres els dotze anys que en va ser alcalde, del 1995 al 2007. Al llarg d’aquestes seixanta-dues històries, algunes políticament incorrectes, Armangué parla d’ell, només faltaria, però no únicament: també de gent, amics i adversaris; d’estil de govern; de visió de la ciutat.

Més enllà d’aquesta mirada personal, en què també hi ha pinzellades d’autocrítica, les Històries d’alcalde de Joan Armangué ofereixen un recull de dades i una relació de fets que conformen un rellevant índex històric de la capital empordanesa: la història de Figueres en el tombant de segle.

Versió per a imprimirPDF version