Mostres d'Arquitectura Catalana

Presentació virtual del veredicte de les Mostres d'Arquitectura de Barcelona i el Vallès

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El proper dijous 9 de juliol a les 20 h tindrà lloc l'acte de presentació del veredicte de la 3a Mostra d’Arquitectura Catalana de Barcelona i la 8a Mostra d'Arquitectura Catalana del Vallès, que es podrà seguir en directe a través del canal Youtube del COAC.

A més de presentar-se els projectes guardonats i seleccionats en ambdues Mostres, durant l'acte també es faran públics els guanyadors del Premi Diputació de Barcelona a Accions Innovadores en la Gestió de l’Hàbitat Urbà, que té la voluntat de reconèixer l'esforç dels arquitectes o equips d'arquitectes que treballen dintre de les administracions públiques locals; i del Premi Ciutat de Terrassa a la Millora del Paisatge Urbà, en el qual es destaquen intervencions que, des de l’arquitectura, el paisatgisme i l'urbanisme, ajudin a millorar l’entorn urbà.

Presentaran l'acte Sandra Bestraten, presidenta de la Demarcació de Barcelona; Miquel Turné, delegat del Vallès; i Francesc Camps, vocal de la Junta de Barcelona i comissari de les Mostres d'Arquitectura Catalana.

Tot seguit, se celebrarà un concert en directe a càrrec de la Fundació Grupo SIFU, que treballa per la integració sociolaboral de persones amb discapacitat, sota la direcció artística del violinista Oriol Saña (vegeu el programa del concert al peu de la notícia).

L'acte tindrà lloc als Jardins d'Interior d'Illa de la Torre de les Aigües, a la Dreta de l'Eixample, i es podrà disfrutar presencialment des dels balcons de l'illa, compartint així tota la tasca d'arquitectes i músics amb el veïnat, en una aposta decidida per apropar la cultura malgrat el distanciament que exigeix la situació actual. La resta de participants podrem seguir l'acte en directe per streaming.

Mostres d'Arquitectura

El programa Mostres d'Arquitectura Catalana recull l'herència de les Biennals, Triennals i Premis d'Arquitectura organitzats des de les diferents seus col·legials, amb l'objectiu de posar en valor el treball dels arquitectes arreu del territori català. El programa té, per damunt de tot, la vocació de ser un vehicle de divulgació del fet arquitectònic. També busca ser una exposició de la versatilitat que ens proporciona la nostra formació, mostrant altres maneres d'exercir l'ofici que van més enllà de les atribucions clàssiques. Us convidem a visitar la galeria de projectes de les Mostres d'Arquitectura!

Aquest acte compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, la Fundació Grupo SIFU, l'Associació de Veïns i Veïnes de la Dreta de l'Eixample i l'Associació de Comerciants i Professionals Cor Eixample.

       


Programa del concert:
Eric Diaz (violoncel) i Gerard Guerra (piano)
-Preludi de la Suite per a violoncel Núm.1 en Sol major, J. S. Bach
-Salut d’Amour Op.12, Edward Elgar

Oriol Saña (violí) i Albert Bello (guitarra manouche)
-Plaça Eivissa, Albert Bello
-Minor Swing, Django Reinhardt

Pol Oñate (piano), Carolina Alabau (veu) i Francesc Guzmán (violí)
-Floristes de la Rambla, Miquel Porter
-Trem das onze, Adoniran Barbosa


https://www.arquitectes.cat/iframes/mostres/

Versió per a imprimirPDF version