Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

RCR Programa Obert: El cos i la ciutat. Michail Rybakov i Hygor Melo

El COAC col·labora, a través de la Delegació de la Garrotxa-Ripollès, en l'organització del projecte RCR BUNKA. PROGRAMA OBERT, que acompanya l'RCR Summer Workshop, el taller internacional que cada estiu organitzen RCR Arquitectes i la Fundació RCR BUNKA. 

L'univers de la creativitat compartida
Enguany el programa girarà al voltant del tema "COMPARTIR" i consistirà en un cicle de cinc conferències. Com en anteriors edicions, les xerrades s'acompanyaran d'una selecció de videocreacions que, sota el títol "MATÈRIA BOSC", celebren la força poètica dels arbres. 

Sota el paraigua del projecte europeu S+T+ARTS AIR: Artistic Innovation for European Resilience, el 10 de juliol tindrà lloc una conferència en diàleg de l'artista multimèdia en residència Michail Rybakov amb l’investigador especialitzat en física computacional i sistemes complexos Hygor Melo, de Sony Computer Science Laboratories de Roma (Sony CSL). Amb el títol “El cos i la ciutat”, abordaran el concepte d'espai personal i exploraran com les ciutats en què vivim influeixen en la nostra experiència diària de l'espai personal.

Versió per a imprimirPDF version