Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

REFUGIS URBANS

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
Un taller que vol centrar l’atenció al micro-món de la vegetació de les ciutats per mitjà de la construcció, la fotografia i el dibuix.

A través de la finestra de casa hi veus algun arbre? I alguna branca o fulla al terra o volant? Quants arbres i plantes hi ha de camí a l’escola? El taller vol centrar l’atenció al micro-món de la vegetació de les ciutats per mitjà de la construcció, la fotografia i el dibuix. Individualment i en grup, crearem petits refugis amb elements com branquetes, fulles i pinassa; a través de la fotografia experimentarem altres formes de representació. Contemplarem des del joc, la construcció i la imatge aquesta vegetació que generalment és poc apreciada i que ens acompanya dia a dia.

Nota: Demanem a tots els participants que portin un element orgànic (petxina, fulla, pedra, fòssil, etc) que hagin recollit ells mateixos o que tinguin per casa. Si a casa no hi trobem res, es proposa que, de camí al taller es reculli algun element de la vegetació urbana de la ciutat. Aquest element l’utilitzarem per presentar-nos i realitzar un dels exercicis proposats.

Els tallers es duran a terme els dies 22 i 23 de desembre, i tenen una durada de dues hores i mitja.

Edat recomanada de 7 a 11 anys.

Taller gratuit. Places limitades. Inscripcions enviant un correu a: atencioalsoci@jordicapell.com

Si us plau, especifiqueu el dia que voleu assistir al taller i quants menors hi participaran.
Versió per a imprimirPDF version