Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Silvana Díaz

Retrats, Escenes i Poemes, de l'arquitecta Silvana Díaz

Imatge: 
Imatge: © Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Silvana Díaz Garcia va estudiar a l’Escola d’Arquitectura del Vallès i, des que va acabar la seva formació acadèmica, comparteix estudi professional amb l’arquitecte Oriol Cabré Vert, dedicant-se fonamentalment a l’arquitectura residencial tant d’obra nova com de rehabilitació, així com a la urbanització i l’interiorisme.

RETRATS, ESCENES, POEMES és una aproximació a la seva vessant pictòrica i literària, com una doble via de copsar la realitat que l’envolta a través d’una intensa connexió amb el món emocional, transitant pels grans temes universals de l’art com són el pas del temps, el sentit de la vida, el dolor, les casualitats, les oportunitats, el destí i, per descomptat, l’amor. Posa especial èmfasi en les relacions afectives com a espai per excel·lència on les emocions es desenvolupen amb una major profunditat, a través de la proximitat, la confiança i la intimitat, on es transcendeix l’individu i, tal com apunta Jean-Luc Nancy al llibre 'El goce', els cossos es tornen informes, lluny d’aquelles formes belles i ben definides de la publicitat i el cinema, deformant-se, desfent-se…

L’exposició va acompanyada d’aforismes a mode de subtítols intencionals, que interpel·len el visitant. S'inicia amb una col·lecció de retrats fets amb grafit; es passa a les escenes íntimes amb aquarel·la, intentant captar el gaudi d’aquelles parelles, i s’acaba amb una projecció de vídeo-poemes de la mateixa autora.

El divendres 26 de maig a les 18 h, l’autora farà una visita guiada a l’exposició, que es completarà amb un recital dels seus poemes fet per diverses veus. L'exposició es podrà visitar des del 23 de maig fins al 28 de juny,  de dilluns a divendres de 8.30 a 14.30 h.

Si voleu aprofundir en la seva obra, podeu visitar el seu lloc web cabreidiazarquitectes.cat i també @dibuixdentretemps i @poesiadesupervivencia a Instagram.

 

Versió per a imprimirPDF version