Flors de la Memòria

Flors de la Memòria en record als col·legiats, familiars i amistats que hem perdut durant la pandèmia

Imatge: 
© Marina Cervera i Josep Mercadé

Volem retre homenatge als col·legiats que hem perdut durant la pandèmia, així com estar al costat de les famílies i amistats que han perdut persones estimades i recordar-les amb les Flors de la Memòria, una acció virtual que entre tots podrem fer créixer.

Amb aquest gest simbòlic, escollint les paraules i notes musicals que millor expressen els nostres sentiments, tothom qui vulgui podrà compartir una Flor de la Memòria i enviar el seu missatge online, que serà visible al web del COAC des d'ara fins a la tardor. Serà aleshores quan celebrarem, en el marc de la Festa institucional, un acte d'homenatge.

                              

Les Flors de la Memòria a plaça Nova
Aquesta acció s'acompanyarà d'una instal·lació efímera, que es podrà veure al vestíbul de plaça Nova des del dia 23 fins al 27 de juliol. Dissenyada pels arquitectes Marina Cervera i Josep Mercadé, amb materials de la quotidianitat professional reciclats (espirals d’enquadernació, tubs de plotter), el muntatge es proposa a mode de membrana etèria en el pla vertical, capaç de sostenir flors i missatges, creant composicions variables i col·laboratives.

Concert de piano
La instal·lació s'acompanyarà d'un concert virtual de Gerard Guerra, arquitecte i pianista, que es reproduirà durant tot el dia a les pantalles del vestíbul de plaça Nova. Gerard Guerra oferirà un recorregut sonoroespacial amb composicions pròpies i altres obres.

Programa del concert:

· Schumann: Somni (Escenes d’infants) 
· Grieg: Nocturn 
· Grieg: So de campanes 
· Mompou: La font i la campana (Paisatges) 
· Debussy: La catedral submergida (Preludis) 
· Brotons: Cristalls 
· Mompou: Música callada núm. 1 
· Tiersen: L’habitació buida 
· Guerra: Croquis improvisat 
· Guerra: Impressió espaciotemporal 
· Guerra: Línies i direccions ressonants 
· Guerra/Jobim: Esbossos jobimians

També podeu veure el concert a través del canal de Youtube del COAC.

Amb el suport de la Cooperativa d'Arquitectes Jordi Capell.

Versió per a imprimirPDF version