Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Festa d'Arquitectura. Taller d'Art Urbà. Pintem les escales

Imatge: 
© Fons F. Català-Roca. Arxiu Històric del COAC - 50è Aniversari

Taller que te per objectiu posar color a les escales que connecten l'Hospital de Sant Joan de Déu amb el Parc de Collserola. Les escales, ubicades en el carrer de Tenerife d'Esplugues de Llobregat, seran intervingudes amb colors sota la direcció de la fundació Contorno Urbano, que es dedica a apropa la cultura a les persones que formen part del paisatge urbà proposant nous models de gestió de l’espai públic. L’objectiu és tenir en compte el destinatari d'aquesta acció: veïns i també, pacients i familiars dels pacients de l'Hospital de Sant Joan de Déu.  És essencial arribar a aquest públic amb accions que impactin realment al seu dia a dia i que siguin una experiència emocionant i duradora.

Amb aquesta intervenció es vol transmetre que l’art és una eina més per la solució dels problemes de la nostra ciutat i incorporar-lo com a apartat de nous processos de canvi. L’art és un motor de canvi i de millora social.

Contorno Urbano

La seva missió és estudiar, promoure i conservar l’art urbà així com accelerar-lo a la societat mitjançant accions de creativitat urbana. La creativitat urbana és un nou model d’unió entre l’art i la ciutat, on l’obra s’adapta a les necessitats de l’espai i de les persones d’una manera integral i orgànica.

Això els permet intervenir de manera contextualitzada als espais més deteriorats o més demandats pels veïns. Aquesta nova manera de veure la ciutat sorgeix de la necessitat de replantejar-nos les nostres ciutats per millorar la qualitat de vida de les persones que hi viuen. La millora implica abordar no només els problemes de sostenibilitat o mobilitat sinó també en incorporar l’art i la cultura com a elements transformadors i de canvi a la nostra societat.

Festa d’Arquitectura

La Setmana d’Arquitectura 2019 arriba al seu punt àlgid amb la Festa d'Arquitectura. L'acte principal serà la Gran Plantada d'Arbres #PlantemSomnis #FemPaisatge, una gran plantació d'arbres autòctons al parc de Collserola just als voltants de l’Hospital Sant Joan de Déu i que tanca tots els actes organitzats pel COAC durant aquests deu dies.

L’activitat és pública i està oberta a tothom que vulgui participar de la plantada i els tallers relacionats amb l'arquitectura i la natura, que es duran a terme de forma paral·lela.

Es recomana anar-hi en transport públic o en bicicleta. Apunta't a la pedalada de la Festa d'Arquitectura.

Amb la col·laboració de: 

            

Versió per a imprimirPDF version