Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

SOM Cultura Figueres “Memòria construïda: arquitectura i futur als museus de Figueres”

Imatge: 
© Som Cultura
En el marc del SOM Cultura 2023, la Delegació de l’Alt Empordà del COAC col·labora en la ruta arquitectònica ‘Memòria construïda: arquitectura i futur als museus de Figueres’, coordinada per l’arquitecta Bàrbara Garcia Belmonte, programada pels dissabtes 11 i 18 de novembre, de 17 a 19 hores.

‘Memòria construïda: arquitectura i futur als museus de Figueres’ proposa una passejada per la memòria dels museus. Un diàleg entre les memòries construïdes dels seus edificis i els museus que les habiten. Es reflexionarà com les presències i absències, discontinuïtats i empremtes que conserven els edificis es reimaginen i projecten cap al futur a través dels seus espais museístics.

La visita finalitzarà amb la projecció del documental Batter Sea Power Station: Selling an Icon (32 minuts), de Mark Saunders sobre la transformació d’una central elèctrica de Londres en espai cultural, comercial i d’oci.

Activitat organitzada per l’Ajuntament de Figueres, la Fundació Gala-Salvador Dalí, el Museu del Joguet de Catalunya i la Delegació de l’Alt Empordà del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, amb la col·laboració de Cineclub Diòptria.

Inscripcions obertes

Preu: 8 €. Activitat per a adults sense nens.
Inscriu-te a la visita del dia 11 de novembre 

Bàrbara Garcia Belmonte
Arquitecta per la Universitat Politècnica de Barcelona. És professora associada de Composició Arquitectònica i Història de l'Art i l'Arquitectura de la Universitat de Girona (UdG), i professora del Màster de Restauració de Monuments (UPC). Treballa per compte propi en col·laboració amb l'arquitecte Björn Hinners a Avinyonet de Puigventós.

Versió per a imprimirPDF version