Propers Actes

Nous usos del patrimoni industrial del Cardener a Manresa

Taula rodona: "Nous usos del patrimoni industrial del Cardener a Manresa"

Imatge: 
© Mercè Argemí
La Demarcació de les Comarques Centrals del COAC organitza el dimecres 6 de novembre a les 19.00 h, una taula rodona amb el títol "Nous usos del Patrimoni Industrial del Cardener a Manresa". La jornada té l’objectiu de posar en valor les fàbriques de riu situades prop del Cardener al seu pas per Manresa i debatre possibles nous usos per a aquest patrimoni. 

Participants:

David Aaron López, arquitecte, regidor d’urbanisme de Manresa
Jordi Capellas, arquitecte. Co-autor del projecte i director de les obres de la fàbrica Balcells (Conservatori de Música de Manresa)
Antoni Vilanova, arquitecte, president de l’AADIPA
Alberto Malavía, arquitecte, autor del projecte i director de les obres de la fàbrica de l’Aranya
Lluís Piqué, arquitecte, co-autor del Pla director de la fàbrica dels Panyos. 

Aquesta jornada s’emmarca en el programa d’accions per posar en valor el patrimoni industrial de Manresa, accions que es celebren des de les Jornades Europees del Patrimoni (11,12 i 13 d’octubre) fins a la setmana del Turisme Industrial (11-17 de novembre).  

Participen en aquestes accions: Ajuntament de Manresa, AADIPA, AMCTAIC,Col·legi d’Arquitectes-Demarcació de les Comarques Centrals, Col·legi d’Enginyers Industrials-Demarcació Catalunya Central, Centre d’Estudis del Bages, Fundació Turisme i Fires de Manresa, Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya i Parc de la Sèquia.
Versió per a imprimirPDF version