Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

TAULA RODONA 'URBANISME FEMINISTA. POSAR LES VIDES EN EL CENTRE'

Imatge: 
© Zaida Muxi - Francesca Leonardi
El proper dijous 3 de novembre, a les 19.00 h, dins del cicle Dones que transformen el món Cosmograf 2022 organitzat per l’Ajuntament de Manresa, se celebrarà la taula rodona 'Urbanisme feminista, posar les vides en el centre'. Hi participaran Franziska Ullmann, arquitecta i professora,  Zaida Muxí, arquitecta i urbanista, professora d’Urbanisme de l'ETSAB-UPC, especialista en urbanisme, arquitectura i gènere, i Claudina Relat, presidenta de la Demarcació de les Comarques Centrals del  COAC.

Les ciutats per a ser habitades han de ser acollidores, i per això és imprescindible situar les vides en el centre. Es tracta de donar protagonisme a experiències invisibilitzades en la llarga història de les ciutats. Un urbanisme feminista ens situa en una altra posició i en uns altres valors per repensar i refer les ciutats d’altres formes. Ciutats on ser diferents no significa ser desiguals. Ciutats que valoren la vida quotidiana en la seva complexitat.

L’acte se celebrarà a la Sala Petita del Teatre Kursaal de Manresa i es podrà seguir en directe per streaming al canal de YouTube de Manresa Cultura (versió en castellà i en anglès).

Organitza el cicle cosmograf:

Versió per a imprimirPDF version