Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Trobada col·legial d'arquitectes de la Demarcació de Girona del COAC 2022 al nou Celler Perelada

Imatge: 
©Hisao

INSCRIPCIONS TANCADES

Important:
 Cal estar inscrit i haver rebut el correu de confirmació d'inscripció per poder assistir a la Trobada col·legial d'arquitectes de la Demarcació de Girona del COAC.


Després de tres anys, recuperem la Trobada col·legial d'arquitectes de la Demarcació de Girona del COAC 2022, la qual tindrà lloc el divendres 23 de setembre al nou Celler de Perelada, obra del despatx RCR Arquitectes.  

La jornada començarà amb unavisita al nou celleri al museu del Castell de Peralada i, tot seguit, al voltant de les 21 h, se servirà elcòctel a la terrassa del mirador del Castell. La durada de les visites serà de dues hores i mitja.

Per a la bona organització, i a causa de la capacitat limitada dels espais, les visites es divideixen en vuit grups els quals hi aniran accedint cada vint minuts, entre les 17 i 18 h, uns al museu i els altres al celler per després alternar. D’aquesta manera, els primers grups a concloure les dues visites ho faran a les 19.30 h, i els últims grups, a les 20.30 h. Seguidament, el president de la Demarcació i RCR Arquitectes, autors del projecte, donaran pas a l’inici del còctel previst a partir de les 21 h.  

Pel bon funcionament de les visites, cal ser deu minuts abans al punt de trobada, aquest se us comunicarà per correu electrònic en uns dies previs. Si alguna persona arriba tard, no podrà realitzar la visita i s’haurà d’esperar fins a l’inici del còctel a la terrassa del mirador del Castell.

El preu per persona és de 30 € (IVA no inclòs). 

Consulta el menú del còctel

Per més informació: Departament de Cultura de la Demarcació de Girona del COAC
T. 972 412 727 - cultura.gir@coac.cat

Organitza:


Amb la col·laboració

Patrocinadors principals

 

PatrocinadorsCol·laboradors
        

Versió per a imprimirPDF version