Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Trobada col·legial d'arquitectes de la Demarcació de Girona del COAC 2024, a S'Agaró

Imatge: 
© Hostal La Gavina de s’Agaró. Mur, Ricard. Fons Col·legial COAC Girona
Aquest any, la Trobada col·legial d'arquitectes de la Demarcació de Girona del COAC, es farà el 19 d’abril a S’Agaró, en el marc del centenari del projecte de la ciutat-jardí, màxim exponent de l’arquitectura de la Costa Brava de principis del segle XX, obra de l’arquitecte noucentista Rafael Masó i Valentí.

La jornada començarà amb un recorregut pel nucli residencial de S'Agaró i, tot seguit, al voltant de les 21 hores, se servirà el còctel a l’Hostal de la Gavina. Per a la bona organització de la visita farem sis grups.

El preu per persona és de 35 € (IVA no inclòs). 

Consulta el menú del còctel. 

Inscripcions obertes
Per poder participar en la Trobada, t'has d'inscriure a través del portal d'inscripcions. Cada arquitecte/a col·legiat a la Demarcació de Girona del COAC pot portar un sol acompanyant. Les places són limitades, per l'aforament de l'espai, i per tant se seguirà un rigorós ordre d'inscripció. No s’admetran inscripcions ni anul·lacions després del 12 d'abril.

Accedeix a la plataforma d'inscripcions (TANCADES)

Allotja't a l'Hostal de la Gavina
Amb motiu de la Trobada d'arquitectes de la Demarcació de Girona del COAC i del Centenari de S'Agaró, l'Hostal de la Gavina ofereix preus especials per als col·legiats que desitgin quedar-s'hi a dormir la nit de la trobada. Si estàs interessat en aquesta oferta, cal que formalitzis la reserva a través del correu info.grupos@lagavina.com.

Consulta les tarifes especials
Versió per a imprimirPDF version