Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Sonia Hernández-Montaño Bou

Trobada de Nadal 2021. L'arquitectura com a eina de salut

Imatge: 
© Sonia Hernández-Montaño

El 80% dels determinants de salut estan fora del sistema sanitari. De tots aquests determinants, l'arquitectura (l'urbanisme i l'edificació) té un paper clau en la creació d'entorns saludables que millorin la qualitat de vida de les persones, on es puguin dur pautes de vida saludables i es tinguin en compte factors socioeconòmics per crear igualtat i equitat. L'arquitectura, per tant, ha d'apoderar-se i anar més enllà de la sostenibilitat mediambiental que fa front a l'emergència climàtica, essent també una eina de la salut pública. Veurem quins són els principals factors de salut que es poden incloure al disseny arquitectònic i exemples d'implementació.

De tots aquests aspectes ens en parlarà el pròxim 9 de desembre, a les 19.30 hores, l’arquitecta Sonia Hernández-Montaño Bou en el marc de la Trobada de Nadal 2021 de la Delegació Garrotxa-Ripollès del COAC, coordinada per l’arquitecte Francesc Baquer.

 

Sonia Hernández-Montaño Bou

Fundadora d’Arquitectura Sana, és arquitecta experta en Arquitectura Saludable i directora del postgrau Arquitectura i Salut de l'Escola Sert del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC). També és la coordinadora de Salut i Arquitectura del COAC i tutora del Màster de Baubiologie de IEB-UDL.

De tots aquests aspectes ens en parla l’arquitecta Sonia Hernández-Montaño Bou en el marc de la Trobada de Nadal 2021 de la Delegació Garrotxa-Ripollès del COAC, coordinada per l’arquitecte Francesc Baquer.

Versió per a imprimirPDF version