Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

UNBOXING THE LIBRARY. Una mirada sobre els fons de la biblioteca. Llibres King Kong: gèneres, números i casos, a càrrec d'Anna Puigjaner

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
Continua el cicle ‘Unboxing the library. Una mirada sobre els fons de la Biblioteca’, la nova activitat impulsada per la Biblioteca del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) per tal de donar major visibilitat a la riquesa bibliogràfica que custodia. En aquesta ocasió, l’arquitecta Anna Puigjaner, membre de MAIO, ofereix una mirada a la relació entre gènere i arquitectura en el segle XX.

La sessió, que es durà a terme a la mateixa Biblioteca, és una ocasió més per gaudir de la recent adequació que s’ha fet de l’espai per restituir-lo al seu estat original, dissenyat el 1995 per l’arquitecte David Ferrer, qui va ser director de la Biblioteca i l’Arxiu Històric entre el 1976 i el 2008.

A banda de l’adequació dels espais, instal·lacions i telecomunicacions, s’ha restituït el mobiliari original, format per les prestatgeries de Gama, les llums de Santa & Cole dissenyades per arquitecte Antoni de Moragas, i les taules dissenyades ad hoc per a aquest espai.

Us podeu inscriure a l'acte presencial aquí.
 
Versió per a imprimirPDF version