Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

VI Arquitectour Girona. Revisitant l'Arquitectura Moderna de Cadaqués

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
Un any més, la Demarcació de Girona del COAC commemora el Dia Mundial de l’Arquitectura a través de la sisena edició de l’Arquitectour Girona: Revisitant l'arquitectura moderna de Cadaqués. El dissabte 1 d’octubre, s’ha organitzat una nova ruta pel nucli antic de Cadaqués amb diverses visites centrades en l’arquitectura moderna.


Programa 
9.30 h.- Rebuda i esmorzar per a tots els participants amb taps de Cadaqués de la pastisseria Ca Brisas, entrepans, cafè i begudes. 
10.00 h.-  Recorregut i visita d’algunes de les obres més emblemàtiques de l’arquitectura moderna de Cadaqués acompanyats per l’arquitecte Marc Arnal.
14.00 h.- Finalització de l'Arquitectour. 

Concurs a Instagram Bases en PDF
Tots els participants d’aquesta sisena edició que tinguin usuari a Instagram podran participar en el Concurs ARQUITECTOUR GIRONA 2022 - Revisitant l'arquitectura moderna de Cadaqués. Per optar als premis, s'han d'etiquetar totes les fotografies amb l'etiqueta #arquitectourgirona.  

1) Primera categoria: La millor fotografia de l’experiència “Arquitectour Girona”.
Premi: Àpat degustació per a dues persones al restaurant 'Es Balconet' de Cadaqués (menú entre setmana) + Llibre ‘Àlbum 1888-2005. Dues Visions de l’Alt Empordà’. Figueres, 2006.

2) Segona categoria: La millor fotografia de l’arquitectura moderna de Cadaqués visitada.
Premi: Llibre ‘L'Art de viure’ de Marc Arnal Huguet + Llibre ‘Àlbum 1888-2005. Dues Visions de l’Alt Empordà’. Figueres, 2006. 

Inscripcions tancades

Versió per a imprimirPDF version