Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
La ricarda

L’entorn natural de la possible ampliació de l’Aeroport. Visita en bicicleta a la finca de La Ricarda.

Imatge: 
Desembocadura al mar de la Llacuna de La Ricarda. © Jaume Carne
L'Agrupació d'Arquitectes Urbanistes del COAC (AAUC) organitza una visita en bicicleta  a la Ricarda el proper divendres 17 de setembre,per tal de conèixer l'entorn natural de la possible ampliació de l'Aeroport del Prat.

A principis d’agost el Govern de la Generalitat i AENA van signar un acord per ampliar l’Aeroport del Prat. Es contemplava una inversió de 1.700 milions d’euros i la prolongació de la tercera pista, la del costat del mar, amb la condició que no es malmetés el seu entorn natural. Després de la jornada de debat organitzada pel COAC el passat mes de juliol, proposem ara aquesta visita sobre el terreny i s'està preparant també una declaració al respecte amb la resta de Col·legis Professionals i Institucions. 

La ruta se centrarà en observar l’entorn del Parc Natural del Delta del Llobregat, que envolta l’aeroport. En concret es visitarà la finca de La Ricarda, que és la que pot quedar més afectada, en el cas que es faci l’ampliació. Marita Gomis, de la família propietària de la finca, ens farà un recorregut per aquesta, vorejant la llacuna de La Ricarda fins al mar. Finalment ens explicarà la Casa Gomis (arquitecte Antoni Bonet Castellana, 1966) que recentment ha estat declarada Bé Cultural d’Interès Nacional (BCIN).

La visita acabarà amb una copa de cava-col·loqui (opcional) al Cèntric Gastrobar, situat al nucli urbà del Prat de Llobregat.
INSCRIPCIONS EXHAURIDES
El punt de sortida serà a la Plaça de l'Estació del Prat de Llobregat a les 16:30 h (RENFE R2, o bé Metro L9). Cal ser puntuals perquè a les 17:30 h ens esperaran a la porta d'accés de La Ricarda.
El preu de la visita és de 20 euros per als membres de l'AAUC i 30 euros per a aquells que no ho siguin.
Cal portar bicicleta pròpia.


Organitza: 

Versió per a imprimirPDF version