Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Visita a la Marina de València, Premi Solà Morales 2018

Imatge: 
© SCOT

La Societat Catalana d’Ordenació del Territori (SCOT) i l'Agrupació d’Arquitectes Urbanistes de Catalunya (AAUC) estan preparant una visita a la Marina de València per al dissabte 15 de desembre.

La Marina de València ha estat objecte d'un procés d’activació productiva i apropiació ciutadana, presentat pel Consorci de València 2007, que va ser meritori d'un accèssit de la darrera edició del Premi Solà Morales d'Urbanisme de la SCOT.

És un espai estratègic amb gran potencial i, amb aquesta visió, s'hi plantegen dos reptes: fer de la Marina el motor de la transformació econòmica de València i recuperar-la com a la gran plaça pública marítima de les valencianes i els valencians.

Es tractarà d'una jornada (anada i tornada el mateix dia) en tren: Barcelona - València - Barcelona, amb una visita acompanyats dels responsables del projecte. Dinarem a la mateixa Marina i posteriorment visitarem el barri dels Poblats Marítims d'aquesta ciutat. La sortida seria cap a les 6 h del matí i la tornada cap a les 18 h, arribant al vespre a Barcelona.

Per tal d'organitzar la visita és necessari una confirmació prèvia dels assistents abans del divendres 30 de novembre.

Inscripcions

El preu de la visita serà d’uns 40-50 € amb viatge i dinar inclòs.

Organitza:

   

Versió per a imprimirPDF version