Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Visita a les Terres de l'Ebre

Visita a les Terres de l'Ebre

Imatge: 
© col_tortosa-rtc.jpg (wilipedia)
L'Agrupació d'Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA) ha programat una visita a les Terres de l’Ebre i a l’Hospitalet de l’Infant, que tindrà lloc el dissabte 18 de maig. La jornada ha estat organitzada per Mariona Genís i Judit Taberna, directores del proper XLIIè Curset, “Patrimoni arquitectònic educatiu” i Cinta Masdeu, vocal de la AADIPA de les Terres de l’Ebre.

Es tracta, de la primera trobada del cicle de visites que es realitzaran en tot el territori en relació amb el Curset d’enguany. S'iniciarà al matí i finalitzarà a mitja tarda havent dinat al restaurant "Els Ullals" d'Amposta.

Us proposem una visita a les Terres de l'Ebre i a l’Hospitalet de l’Infant. A l'Hospitalet de l'Infant visitarem l’Escola del Poblat d'Hifrensa d'Antoni Bonet Castellana, a Tortosa el Conjunt patrimonial dels Reials Col·legis i a Amposta l'IES Ramon Berenguer IV i el Museu de les Terres de l'Ebre (antigues Escoles Miquel Granell d’Amposta).
Consulta el programa.

El cost de la visita és de 26€ per als membres de l’AADIPA i de 30€ per a la resta d’assistents. La visita està oberta a tots els membres de l’AADIPA, als arquitectes col·legiats i interessats en el tema.

INSCRIPCIONS TANCADES
Versió per a imprimirPDF version