Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Cicle "Debat a bat”: Jaume Terés + David Pàmpols

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El dijous 17 de març a les 20 h, en el marc del cicle "Debt a bat: obra recent", organitzat per la Demarcació de Lleida, els arquitectes Jaume Terés i David Pàmpols explicaran la seva obra més recent.

Jaume Terés Armillas és arquitecte per l’ETSAB (1993) amb despatx professional a Lleida, on desenvolupa treballs d’edificació pública i privada, i com a arquitecte municipal a l’Ajuntament de Lleida. Ha rebut diversos premis, entre ells el Premi Ignasi Miquel, Premis de la I i III Mostra d’Arquitectura de les Terres de Lleida, Menció honorífica al XXIX Premio García Mercadal i ha estat seleccionat als Premis FAD d’Arquitectura i interiorisme.

David Pàmpols és arquitecte per l’ETSAB (1997), amb estudi propi des de 1998 com a soci fundador a Pàmpols Arquitecte, on desenvolupa treballs públics i privats, i amb experiència en l’administració pública com a arquitecte a l’Ajuntament de Lleida fins el 2003. Ha format part de la Junta Directiva de la Demarcació de Lleida del COAC, és soci fundador de la consultora internacional BeAT Associates, per la qual va rebre el IX Premi AJAC a Arquitectes Emprenedors, i actualment és professor associat a la URV i a la UdL.

Més informació


 
Versió per a imprimirPDF version