La Casa Puig i Cadafalch d'Argentona

Diàlegs Tècnics: La Casa Puig i Cadafalch d'Argentona

Imatge: 
© Servei de Patrimoni Arquitectònic, secció de protecció de Patrimoni
El 20 d'octubre a les 19 h tindrà lloc, en el marc del Congrés d'Arquitectura, una nova sessió del 5è Cicle "Diàlegs Tècnics sobre el Patrimoni Arquitectònic", que portarà per títol "És possible dinamitzar el sector amb un ecosistema d'arquitectura i rehabilitació sostenible? La casa Puig i Cadafalch d'Argentona".


L'acte comptarà amb la presència d'Àngel Puig i Eudald Calvo, de l’Ajuntament d'Argentona, Miquel Àngel Sala, consultor d'Estructures, Joan Ramon Rosell, director del Laboratori de Materials de la UPC, i Mercè Zazurca Codolà, arquitecta i directora del projecte de restauració de la Casa Puig i Cadafalch.

Aquest cicle de conferències i debats, organitzat per 5è any consecutiu per l'Agrupació d'Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA) i l'Àrea d’Activitats Culturals del COAC, gira al voltant d’un mateix fil conductor: intervencions en el patrimoni arquitectònic des d’un punt de vista estrictament tècnic. El cicle forma part de l'espai "Fundamentals" de la programació cultural del COAC.

Veure el vídeo:

Versió per a imprimirPDF version