Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Disseny de tapís de Josep Piqué Iserte.

Exposició "Geometries" de Josep Piqué Iserte

Imatge: 
© Disseny de tapís de Josep Piqué Iserte. Exposició Geometries. Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
Del 22 de juny al 8 d'agost de 2022, es pot veure al COAC Tarragona l'exposició "Geometries" de Josep Piqué Iserte. 
“La formació com a arquitecte el va acompanyar tota la vida i, d’una manera o altra, va impregnar la seva obra artística. Aquesta simbiosi va despertar l’interès de la Junta del COAC-Tarragona, i junts vam emprendre el projecte d’una exposició singular, en tant que ens mostra tot un conjunt d’obres de Josep Piqué on queden remarcades les formes geomètriques pures i la geometrització de la realitat que trobem de manera persistent en la seva trajectòria creativa.
Amb diversos conceptes geomètrics, Josep Piqué ordena la composició, construeix volums, projecta ombres, estructura espais i objectes, natures i paisatges, rostres humans i abstraccions absolutes. L’essencialitat de la línia, el triangle, l’espiral i d’altres figures d’arrel geomètrica li proporcionen l’abecedari per a l’expressió personal. La nostra tasca ha estat seleccionar les obres que ens parlen amb aquest llenguatge sintètic, que l’artista sent com a propi i en el qual, de ben segur, la formació com a arquitecte té una influència i relació directa.” M. Assumpta Piqué Franquès (Presidenta de la Fundació d’Art Josep Piqué Iserte).

Presentació de l’exposició el dia 1 de juliol de 2022 a les 20 h, a càrrec de la presidenta de la Fundació d’Art Josep Piqué. Aquest acte es celebrarà dins del programa de la Festa Patronal del 2022.
#COACTarragona
logo del coac
Versió per a imprimirPDF version