Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Exposició: "Import Ticino"

Imatge: 
© Cities Connection Project
Del 15 de setembre a l’11 de novembre de 2016  podrem veure l'exposició "IMPORT TICINO" a la Demarcació de Tarragona del COAC.

El Ticino és un cantó suís amb un territori predominantment muntanyós, però també té moltes altres conformacions geogràfiques com ara turons i planes, valls i llacs . Aquest particular geografia, juntament amb l’augment progressiu de la població i la presència del tipus predominant de cases unifamiliars, així com la dificultat de trobar un allotjament dins dels centres més grans, ha generat un creixement gradual de l’expansió urbana coneguda com a urban sprawl.

Aquesta exposició vol mostrar una instantània de la qualitat de l’arquitectura del Ticino de l’última dècada. Una visió de l’arquitectura d’assentaments residencials, edificis públics i altres obres, emplaçats en àrees urbanes, en zones suburbanes i també en zones de menys densitat urbana.

Descarrega el targetó.

A més de l’exposició, s’ha programat un cicle de conferències al COAC i un viatge a aquesta regió de Suïssa.

VIATGE:


Els dies 21, 22 i 23 d'octubre de 2016 veurem l'arquitectura més rellevant de les ciutats de Lugano, Bellinzona i Como. Consulteu el programa del viatge aquí.

CONFERÈNCIES:


Dijous 15 de setembre de 2016
Martino Pedrozzi (Import Ticino)
amb presentació de Xavier Bustos i Nicola Regusci (Cities Connection Project)

Dijous 27 d’octubre de 2016
Ludovica Molo + Félix Wettstein + Francesco Buzzi (Import Ticino)


En finalitzar cadascuna de les conferències es farà un sopar-col·loqui amb els conferenciants al restaurant Barhaus. Si esteu interessats en assistir-hi, us hi podeu inscriure a través del correu tarragona@coac.cat. Preu 18€.

 
Versió per a imprimirPDF version