Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Propers Actes

Del Dc, 24 juliol fins Dv, 06 setembre
De dilluns a divendres...

Exposició: Projectes presentats al Concurs de...

Exposició: Projectes presentats...

 Exposició: Import Wallonie Bruxelles

Exposició: Import Wallonie Bruxelles

Imatge: 
© Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Del 5 de setembre de 2019 al 15 de gener de 2020 podrem veure l'exposició "IMPORT WALLONIE-BRUXELLES " a la Demarcació de Tarragona del COAC. Una mostra de 40 projectes d'arquitectura, 20 d'ells a Brussel·les i 20 a Barcelona, que per la seva situació, tipologia i programa es poden considerar re-activadors de ciutat.

En aquesta edició “Cities Connection Project” explora la regió de Wallonie-Bruxelles i treballa sobre la idea de projectes re-activadors de la ciutat, entenent l’arquitectura dels equipaments públics (culturals, docents, usos mixts, espais públics…) com a cohesionadors socials d’especial importància en zones amb un cert nivell de degradació urbana, mitjançant edificis nous en alguns casos, recuperant edificis existents en d’altres, temàtica molt actual a les dues ciutats per la seva tradició arquitectònica en la renovació urbana, generant un espai compartit de reflexió.


CONFERÈNCIES:

Dijous 19 de setembre de 2019 a les 19.30h
Conferència inaugural de l’exposició
A229 (Import Wallonie-Bruxelles) +  Taller 9s (Oriol Cusidó + Irene Marzo) (Export Bcn)
Els dos despatxos d’arquitectura ens parlaran dels projectes que apareixen a l’exposició i, a més, Taller 9s explicarà el projecte del Pla Funcional i Arquitectònic de la Tabacalera de Tarragona; concurs que han guanyat recentment formant equip amb Vora arquitectura SCP, Marc Manzano Salo i Jordi Portal.

La presentació de l’acte anirà a càrrec de Xavier Bustos i Nicola Regusci (Cities Connection Project)

En acabar la xerrada, es servirà un refrigeri de cerveses belgues a tots els assistents.

A continuació es farà un sopar-col·loqui amb els conferenciants al restaurant Barhaus. Si esteu interessats en assistir-hi, us podeu inscriure al correu tarragona@coac.cat. Preu 18€.


Dijous 17 d'octubre de 2019 a les 19.30h
AGWA architects
(Import Wallonie-Bruxelles) + GATPA (Alex Gallego + Jordi Adell + Gerard Puig + David Tapias) (Export Bcn)

En finalitzar la conferència es farà un sopar-col·loqui amb els conferenciants al restaurant Barhaus. Us hi podeu apuntar enviant un correu a tarragona@coac.cat. Preu 18€.

Dimarts 3 de desembre 2019 a les 19.30h
MSA / Import Wallonie Bruxelles + SUMO / Export Barcelona.
La Conferència a càrrec de l'equip d'arquitectura Belga MSA on, entre altres obres ens explicaran el projecte logements Navez, que recentment ha rebut el premi Mies per arquitectes emergents.
També intervindran SUMO Arquitectes, un estudi establert a Barcelona amb projectes que posen especial atenció als condicionants energètics, aconseguint edificis d'alta eficiència.
més informació
Més informació

En finalitzar la conferència es farà un sopar-col·loqui amb els conferenciants al restaurant Barhaus. Us hi podeu apuntar enviant un correu a tarragona@coac.cat. Preu 18€.


VIATGE A BRUSEL·LES:
25, 26 i 27 d'octubre de 2019
Una bona oportunitat per visitar l’arquitectura més rellevant d’aquesta ciutat.
Si esteu interessats en el viatge pedeu fer la preiscripció sense compromíes a tarragona@coac.cat. Aviat s'obriran les inscripcions, Places Limitades. Consulteu el programa del viatge aquí.

Versió per a imprimirPDF version