Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Exposició: "Senyals". Aquarel·les de Fina Royo

Imatge: 
Aquarel·la de l'arquitecta Fina Royo
"Senyals" és una exposició d'aquarel·les de l’arquitecta Fina Royo que podrem veure del 14 de juliol fins al 10 d’octubre de 2016 a la Sala Barhaus del COAC Tarragona.

Descarrega el targetó.

“El senyal com a símbol, gest o signe que informa o alerta. El senyal substitueix la paraula escrita o el llenguatge, i sovint obeeix a convencions fàcilment interpretables.”

Aquest treball d’aquarel·la comença amb la mirada focalitzada sobre petits fragments de natura trobats en el primer pla de les vores dels camins, amb fulles, branques, pedres, marges... i els lligams cromàtics de llum i de formes.

I a poc a poc un enfocament diferent, insistentment proper, amb la incorporació dels senyals com a signes suggerents d’aquests itineraris, marques per a guiar, orientar i donar confiança; empremtes indestriables d’un lloc que el temps ha teixit amb un diàleg nou: escairant una pedra, envoltant un tronc, compartint una branca, matisant una ombra…

El resultat és aquest conjunt de Retalls de Paisatge, copsats amb instantànies fotogràfiques, interpretats amb aquarel·la i agrupats en famílies: Penombres, Ombres, Escletxes, Oratges i Indicis. Cadascuna de les famílies amb una melodia subtilment diferent i amb una remor constant: el interès personal per la petjada humana en la memòria del lloc i el renovat vincle amb l’entorn…Plenament conscient que en el moment precís aquests “retalls” ja hi eren, i que tan sols o potser, calia fixar-s’hi.

Les localitzacions són diverses: camí d’Alforja a Riudecols, camí d’Arbolí a Gallicant, camí d’Arbolí a Sant Pau, camí de Boí a Barruera, camí de Cornudella a Sant Joan de Codolar, camí de Estopiñan del Castillo a Finestres, camí de Graus a Sant Bartolomé...      
Versió per a imprimirPDF version