Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Treballs final de grau

Exposició: Treballs Finals de Grau

Imatge: 
© Escola d'Art de Vic

El dijous 20 de gener s’obrirà l’exposició dels “Treballs Finals de Grau”, que dona a conèixer els projectes presentats pels alumnes que es van graduar el curs 2020-21 al Campus Vic de l’Escola Superior de Disseny i d’Arts Plàstiques, ESDAP Catalunya.

Els treballs exposats reflexionen, d’una banda, sobre la societat i, de l’altra, aporten propostes per transformar-la, amb la finalitat de repensar el paper del Disseny Gràfic o d’Interiors com a elements de transformació social.

El Treball Final de Grau s’inicia amb la recerca/creació de la proposta de projecte. En aquesta primera part del procés, cada un dels alumnes elabora una hipòtesi de problema a partir de paràmetres de complexitat i dimensió diversa. La segona part del procés, és la recerca/creació de la solució al problema plantejat. Per això, cal utilitzar els coneixements adquirits en els quatre anys de formació: anàlisi/reflexió, documentació, estratègia, creativitat, tècnica i comunicació.

En aquesta ocasió, a l’exposició hi podem veure les obres dels alumnes Aina Anglada, Mar Aragonés, Anna Llumà, Cristina Ramos, Marc Robles, Krysthine Romero, Arnau Vidal, Marta Manubens, Núria Martínez, Sílvia Massó, Jiawei Nii, Sílvia Bernal i Ferran Vilardell. L’espai expositiu ha estat desenvolupat pels alumnes de 4t curs dels Estudis Superiors de Disseny, des de l’assignatura optativa d’Arquitectura efímera.

El recull de Treballs Finals de Grau es podrà visitar des del 20 de gener i fins el 20 de febrer.

Versió per a imprimirPDF version