"FIGURACIONS" - Conferència de Jacobo García-Germán

Imatge: 
© Jacobo Gracía Germán
La Demarcació de Tarragona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya us convida a la conferència "FIGURACIONS", a càrrec de l'arquitecte Jacobo García-Germán, que es farà el pròxim dijous 7 de març a les 19.30 h a la sala d'actes de la Demarcació.

Jacobo García-Germán és doctor arquitecte (ETSAM 2000), màster (Architectural Association 2003) i doctor arquitecte (ETSAM 2010, Cum Laude). Ha estat professor a l'ETSAM des de 2005, i professor convidat en nombroses universitats espanyoles i internacionals (ETH Zurich, AA, Columbia, La Plata, Roma Tre, Ljubljana, Javeriana Bogotà, Catòlica Lima...)

Podem destacar la seva activitat en recerca com a director d'ARQUITECTURA, revista del Col·legi Oficial d'Arquitectes de Madrid (2017-), Comitè Científic del Pavelló Espanyol de la XV Biennal d'Arquitectura de Venècia 2016 (Premi Lleó d'Or), Textos crítics publicats en llibres i publicacions especialitzades (Arquitectura Viva, AArchitecture, Oris, Verb-Actar, Arquitectes CSCAE...)

També és autor o editor dels llibres "Documents (To Come)", "Fernando Higueras. Canarias y las Salinas", "Atlas Entropía #Madrid", "Estrategias operativas en arquitectura. Técnicas de proyecto de Price a Koolhaas" i "From representation to diagram. Efficiency, performance and effects in the architecture of the late sixties", entre altres. 

Pel que fa a la seva activitat professional, podem dir que després de col·laborar amb Rafael Moneo, funda el 2003 l'oficina GARCIAGERMAN ARQUITECTOS. El seu treball ha estat àmpliament difós, havent obtingut reconeixements com el Premi XIV BEAU Biennal d'Arquitectura Espanyola (2018), Premi Cemex Espanya (2018), Premi FAD (2013), Finalista Premi FAD (2018), Finalista i Selecció del European Union Prize for Contemporary Architecture - Premi Mies van der Rohe (2018 i 2009).


Versió per a imprimirPDF version