Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Exposició: "Import Zurich"

Imatge: 
COAC Tarragona - Import Zurich - Cities Connection Project
La ciutat suïssa de Zuric, amb la seva forta tradició de nous models d’habitatge, és el motiu central de l’exposició d’enguany, que es podrà visitar a la Sala d’exposicions de la Demarcació de Tarragona del 21 de setembre al 17 de novembre de 2017.

Una selecció de 20 obres d’una nova generació d’arquitectes que, gràcies als concursos d’arquitectura, han tingut l’oportunitat de dissenyar habitatges de cooperatives a Zuric, ​​i explorar la seva capacitat creativa en un termini molt estricte i un marc legal determinat. Els projectes seleccionats han sabut aprofitar l’exercici d’impulsar la investigació espacial i proporcionar espais residencials d’alta qualitat. El resultat és un ventall de propostes molt ric, produïdes pels arquitectes que utilitzen el concurs d’arquitectura com una eina per desenvolupar, provar i afirmar el seu propi camp d’investigació.

Descarrega el Targetó


CONFERÈNCIES:

Dijous 21 de setembre de 2017
Conferència inaugural de l’exposició a càrrec de l’arquitecte suís Daniel Kurz, Director de la revista WERK  i president del jurat Internacional dels Premis Fad 2016.
La presentació de l’acte anirà a càrrec de Xavier Bustos i Nicola Regusci (Cities Connection Project)

Dijous 5 d’octubre de 2017
Meritxell Vaquer, Bosshard Vaquer Architekten (Import Zurich) + Flexo arquitectura (Export Bcn)

Al finalitzar cadascuna de les conferències es servirà un refrigeri gratuït a tots els assistents.

Després es farà un sopar-col·loqui amb els conferenciants al restaurant Barhaus. Si esteu interessats en assistir-hi, us podeu adreçar a tarragona@coac.cat. Preu 18€.

VIATGE:
3, 4 i 5 de novembre de 2017
Visita a la ciutat suïssa de Zurich. Una bona oportunitat per visitar l’arquitectura més rellevant d’aquesta ciutat. Tota la informació sobre el viatge aquí.

 
 
Versió per a imprimirPDF version