Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Parlem sobre les Intervencions al Born

Parlem sobre les Intervencions al Born

Imatge: 
El Born Centre Cultural
El 19 d'abril a les 19 h tindrà lloc una nova sessió del 5è Cicle “Diàlegs tècnics sobre el patrimoni arquitectònic”, que portarà per títol Intervencions al Born, a Barcelona. 

L'acte comptarà amb la presència d'Antoni Fernández, director de la intervenció arqueològica al Mercat del Born; d'Enric Sòria, arquitecte autor del projecte i de la direcció de les obres d’intervenció al Born Centre Cultural; de Carme Miró, arqueòloga i responsable del Pla Bàrcino, del Servei d’Arqueologia de Barcelona; i de Gemma Hernández, arqueòloga territorial de la Generalitat de Catalunya.

Amb motiu de la sessió, el mateix dia a les 16 h es realitzarà una visita guiada al Born. PLACES EXHAURIDES.

· Consulta el programa de la sessió

La jornada forma part de l'espai Fundamentals de la programació cultural del COAC, en què es mostraran obres, tècniques i col·leccions d'arquitectura. En concret, aquest cicle de conferències i debats, organitzat per l'Agrupació d'Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA) i l'Àrea d’Activitats Culturals del COAC per cinquè any consecutiu, gira al voltant d’un mateix fil conductor: intervencions en el patrimoni arquitectònic des d’un punt de vista estrictament tècnic.

Veure el vídeo:

Versió per a imprimirPDF version