Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Conferència del cicle InTesis: Anàlisi no lineal de plaques de formigó posttesat

Imatge: 
Windmill Structural Consultants - Armadura d’una llosa posttesada a Dubai
La Demarcació de Tarragona del COAC us convida a la conferència del Cicle InTesis "Anàlisi no lineal de plaques de formigó posttesat" que es farà el dijous 9 de novembre de 2017 a les 19.30h a la Sala d’Actes de la Demarcació.

L'acte anirà a càrrec de l'autor de la Tesi Josep Ramón Solé Marzo, Dr. Arquitecte per la Universitat Politècnica De Catalunya, Soci Director de WINDMILL Structural Consultants, S.L.P. i Professor responsable de l’àrea d’estructures a la Universidad Europea De Valencia.

La utilització del formigó amb armadura posttesa a l’estat espanyol, en termes de quantitat, queda molt per sota del que resulta comú en alguns dels països del nostre entorn econòmic. Una de les claus que rau al darrera d’aquesta infrautilització és segurament el exigu domini de la tècnica del posttesat, el que ha derivat en una coneixença una mica basada en el que podríem denominar “rumors”. Els sostres conformats amb formigó posttesat no resulten ni tan cars ni tan difícils d’executar com algunes vegades es pensa. Ans al contrari, sobre tot en el marc d’un determinat ventall de llums, el forjat posttesat suposa un sostre competitiu i prou fàcil d’executar, entre d’altres significatius avantatges.

Amb l’excusa de l’exposició de la tesi que dona títol a la xerrada es proposa la revisió de la tècnica del posttesat dins del món de l’edificació, tot fent també incís en les possibilitats arquitectòniques o d’utilització d’aquesta tècnica, tant en casos que podríem qualificar de més quotidians com en casos més singulars.
Només a la part final, es farà una molt breu explicació de la metodologia d’anàlisi que anuncia el títol.

Descarrega el targetó

Al finalitzar la conferència es farà un
sopar-col·loqui amb el conferenciant al restaurant Barhaus.
Si esteu interessats en assistir-hi, us podeu adreçar a tarragona@coac.cat. Preu 18€.

 
Versió per a imprimirPDF version