Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Itinerància de l'exposició 20 anys de la Biennal d’Arquitectura Alejandro de la Sota

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC) Demarcació de Tarragona
La Demarcació de Tarragona del COAC itinera l'exposició del Premi Extraordinari Alejandro de la Sota.

La mostra és un  recull de tots els projectes de la Demarcació de Tarragona dels últims 20 anys, que han estat premiats en les Biennals d'Arquitectura Alejandro de la Sota, un certàmen que te la voluntat de guardonar aquells projectes que, en el període 1997-2017, s’han perpetuat i consolidat com a referència arquitectònica en el nostre àmbit territorial.

L'exposició que es va poder veure al COAC de Tarragona del 5 de març al 31 de maig de 2018 inicia ara la itinerància per diverses ciutats de l'ambit estatal.  S''hi mostren un total de 51 obres agrupades en 5 categories.

Descarrega les obres per categories  aquí
Consulta les actes amb els projectes guardonats aquí


ITINERÀNCIA DE L'EXPOSICIÓ

Del 28 de febrer al 5 d'abril de 2019 es pot veure a la Demarcació de Lleida del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya. (Carrer del Canyeret, 2, 25007 Lleida).
La Conferència i acte inaugural de l'exposició es farà el dijous 28 de febrer a les 19.30h i comptarà amb la conferència de NUA.

Del 25 d'abril al 17 de maig de 2019 es pot veure a la Demarcació Mallorca del Col·legi oficial d'arquitectes de les Illes Balears(Carrer Portella, 14, Palma de Mallorca)
L'acte inaugural de l'exposició es farà el dijous 25 d'abril a les 19.00h.
Més informació

Del 17 de gener al 12 de febrer de 2020 es pot veure a la Seu de la Demarcació d'Eivissa i Formentera Col·legi oficial d'arquitectes de les Illes Balears.
La inauguració d'aquesta mostra tindrà lloc el divendres 17 de Gener, a les 19:30 hores, a l'espai broner - Seu de la Demarcació d'Eivissa i Formentera del COAIB (C/Pere Tur, 3, Dalt Vila, Eivissa), amb una conferència inaugural a càrrec de les arquitectes Maria Almirall i Maria Rius.
En finalitzar l'acte s'oferirà un aperitiu.
L'exposició estarà oberta en horari de dilluns a divendres, de 9 a 14 h.

  • Del 6 de març al 12 d'abril de 2020 es pot veure a la Seu de la Demarcació de Menorca del Col·legi oficial d'arquitectes de les Illes Balears.
    Conferència inaugural  divendres 6 de març a les 20h, a càrrec de Ferran Tiñena.  Sala de conferències de la Demarcació del COAIB menorca (Cos de Gràcia 38, Maó).
    Horari de l'exposició, de dilluns a divendres de 9 a 13h.

    Després la podrem veure a Valladolid.
-->
Versió per a imprimirPDF version