Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
L'exposició "Lina Bo Bardi a Bahia"

L'exposició "Lina Bo Bardi a Bahia" es pot veure al COAC Tarragona

Imatge: 
© Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
La Demarcació de Tarragona de Col·legi d'Arquitectes de Catalunya acull l’exposició "Lina Bo Bardi a Bahia", concebuda i comissariada per l'arquitecta Carla Zollinger.

Es pot visitar de l'1 de juny al 30 de setembre
de 2021 a la Sala d'exposicions de la Demarcació.

El dijous 8 de juliol a les 19.30 h es farà la conferència inaugural de l'exposició en format virtual, on  Carla Zollinger ens parlarà de l'obra de l'arquitecta Lina Bo Bardi; de com treballa el paisatge i dels valors inclusius de la seva obra.
 
Ara pots visualitzar la sessió gravada al canal de YouTube del COAC Tarragona, CLICANT AQUÍ

L'exposició mostra un dels períodes més creatius i alhora menys coneguts de l’arquitecta italobrasilera, l’experiència del qual fou fonamental en obres com el MASP i el SESC Pompeia, segons paraules d’ella mateixa.

Important a la meva vida va ser el meu viatge al nord-est [del Brasil]. Aquí, vaig veure la llibertat. La no importància de la bellesa, de la proporció […] però la [importància] d'un altre sentit profund, que vaig aprendre amb l'arquitectura, sobretot aquella dels forts, o primitius, populars

Es mostren doncs obres de Lina Bo Bardi realitzades a Bahia entre 1958 i 1964, quan fou directora del Museu d’Art Modern de Bahia, i entre 1986 i 1990, quan va realitzar el Projecte Pilot per al Centre Històric de Salvador de Bahia.


#dijousalcoac

#COACTarragona

logo del coac

 

Versió per a imprimirPDF version