Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Cooperativa d’habitatges La Borda. LACOL Arquitectura Cooperativa

LACOL Arquitectura Cooperativa

Imatge: 
Cooperativa d’habitatges La Borda. LACOL Arquitectura Cooperativa. © Àlvaro

El dijous 1 de desembre de 2022, a les 19:30 h, tindrem l’oportunitat d’escoltar la conferència de LACOL Arquitectura Cooperativa, on l’arquitecta Ari Artigas ens parlarà sobre la trajectòria de la cooperativa i dels seus projectes més rellevants. Una conferència presencial oferta per la Demarcació de Tarragona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya.
Lacol és una cooperativa d’arquitectes que treballa des del barri de Sants de Barcelona. Treballen per generar infraestructures comunitàries per la sostenibilitat de la vida, com a eina clau per la transició ecosocial, mitjançant l’arquitectura, el cooperativisme i la participació. Treballen amb l’arquitectura per a la transformació social, com una eina per a intervenir l’entorn proper de manera crítica. Sempre en paral·lel a la societat, actuant de manera justa i solidària començant per un sistema de treball horitzontal.
Creuen que la manera de transformar la ciutat és a partir de la participació activa de la gent que l’habita i de l’acció propositiva. Treballen sobre els interessos relacionats amb la qualitat de vida de totes les persones que comparteixen la ciutat. L’aportació de l’arquitecte es fa en el si del moviment urbà, com una peça més d’aquest moviment, ajudant a traduir inquietuds ciutadanes i plasmar-les sobre el paper, aportant criteris per a la definició d’objectius i d’estratègies, així com eines per definir i comunicar idees a través del dibuix, la representació gràfica, etc.
Fomenten el debat i la discussió sobre els usos dels espais públics i la gestió d’espais urbans, els models de ciutat, la participació i la recuperació de patrimoni, entre d’altres.
L’obra construïda de LACOL Arquitectura Cooperativa inclou, la cooperativa d’habitatges La Borda (2014-2018), Comunal Espai Cooperatiu (2016-2020), cooperativa d’habitatges La Balma (2017-2021), Coopolis Bcn Fase 0. (2016), obres de reforma i d’altres projectes d’habitatges plurifamiliars que tenen en procés.

 #COACTarragona

logo del coac
Versió per a imprimirPDF version