Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Presentació de l'#OpenSocial i del Gran Open Extra en el marc del 48h Open House Bcn

Imatge: 
© 48H Open House Barcelona
Dimarts 4 d'octubre a les 19 h tindrà lloc a la Sala d'Actes del COAC la presentació de l'#OpenSocial del 48h Open House Bcn i del documental d'Adrià Goula "Gran Open Extra". 

Durant l'acte, l'arquitecte i regidor d'Habitatge de l'Ajuntament de Barcelona, Josep M. Montaner, explicarà la nova secció del 48h Open House Barcelona. Es tracta de l'#OpenSocial, una activitat que neix per donar resposta a les inquietuds en matèria d'habitatge fora del circuit convencional. Així, a través de l'espai "Meet the expert", que estarà ubicat al COAC durant el Festival d'enguany, professionals de l'arquitectura atendran consultes en matèria arquitectònica que tingui qualsevol persona en relació a la seva llar.

L'acte finalitzarà amb la presentació dels "Arquitecte(S) de l'any", Giráldez, López Iñigo i Subías. Així mateix, també es podrà veure el curtmetratge documental d'Adrià Goula sobre el Gran Open Extra a Torre Júlia, activitat que és la llavor de l'#OpenSocial i que integra persones grans a través de la formació arquitectònica i l'expressió teatral dins el festival.
Veure el vídeo:
Versió per a imprimirPDF version