Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Centre Cultural Internacional Oscar Niemeyer

Oscar Niemeyer. Poeta de les corbes

Imatge: 
Centre Cultural Internacional Oscar Niemeyer. © Eugeni Abella Asensio

L'exposició inclou 42+1 fotografies realitzades per Eugeni Abella i Asensio, captades durant els anys 2017, 2018 i 2022 al Centre Cultural Internacional Oscar Niemeyer de la ciutat d'Avilés.

Les imatges exposades són una mirada intencionada i molt personal de l'autor amb l'objectiu de donar relleu a l'esplèndida arquitectura que Niemeyer projectà a Avilés, sent l'única obra de l'arquitecte brasiler que podem gaudir a tot l'estat espanyol.

El dijous dia 2 de febrer es farà una conferència amb projeccions sobre l'obra arquitectònica més emblemàtica d'Oscar Niemeyer (1907-2012). La xerrada anirà a càrrec de Pere Marsé i Ferrer, arquitecte.

Eugeni Abella Asensio

Fotògraf interessat a captar les obres d'arquitectura i amb un extens currículum de creador d'imatges suggerents que ha exhibit en diverses exposicions individuals i col·lectives.

Experimentat en la fotografia analògica, amb els seus processos químics complexes, s'ha adaptat perfectament a les noves tecnologies digitals oferint resultats que sorprenen.

Ha treballat als Laboratoris fotogràfics Pedret de Barcelona. Inicià els estudis fotogràfics a l'Escola d'Estudis Fotogràfics de Catalunya. Vocal de la Secció de Fotografia de la U.E.C de Barcelona; exmembre fotogràfic del Centre Cívic de Can Basté; Firart de Sant Cugat del Vallès; del grup fotogràfic "La Cafetera"; del Col·lectiu Cívic-Foto i agrupació Fotogràfica Torre Llobeta.

Pere Marsé Ferrer

Arquitecte titulat el 1976 per l'ETSAB amb l'especialitat d'arquitectura. Membre en els darrers anys de l'Estudi Hèlix d'arquitectura i urbanisme, situat a Vilafranca del Penedès. Arquitecte contractat per l'administració municipal a diversos pobles de l'Alt i Baix Penedès. Ha realitzat i publicat diferents estudis de recerca sobre l'urbanisme i l'arquitectura del seu poble natal Vilanova i la Geltrú.
 
 

#COACTarragona

logo del coac

Versió per a imprimirPDF version