Presentació de la revista AT #22 i Conferència «Ciudad y territorio» a càrrec d'Estar

Imatge: 
© Estar. Bastion Saint-Antoine, Geneva, Switzerland
La Demarcació de Tarragona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya et convida a la presentació del número 22 de la revista AT, i a la conferència de l’estudi Estar, que tindrà lloc a la Sala d'actes de la Demarcació (carrer Sant Llorenç, 20 - 22, Tarragona).

 

El dijous 20 de febrer a les 19:30h es farà la presentació  del número 22 de la Revista AT a càrrec de Nuria Casais i Ferran Grau, directors de la revista. Amb el títol Natura i ciutat, aquest número vol reconèixer la rellevància del debat sobre el desenvolupament urbà en el medi natural i viceversa. AT 22 recull projectes emplaçats a la Demarcació del COAC a Tarragona i d’altres que, per afinitat territorial i d’escala, aporten un debat que va més enllà de la condició local i abasta problemàtiques globals.

Seguidament, l’estudi Estar format per Aurora Armental i Stefano Ciurlo ens parlaran dels seus darrers projectes a Suïssa, Galicia i Portugal. La conferència es durà a terme a la Sala d’actes de la Demarcació de Tarragona del COAC.

En finalitzar la conferència es farà un sopar-col·loqui amb els conferenciants al restaurant Barhaus. Us hi podeu apuntar enviant un correu a tarragona@coac.cat. Preu del sopar 18€.


Estar es un estudi d’arquitectura i paisatgisme fundat l’any 2011 per Aurora Armental Ruiz i Stefano Ciurlo Walker, a Santiago de Compostela. Estar desenvolupa treballs acurats d’edificació, urbanisme i estudis de territoris amb valor històric i cultural. Els últims treballs inclouen el Caminho da Cidade, un recorregut a peu de 25 km al voltant de la ciutat de Guimarães, patrimoni de la humanitat, Portugal, Gardencollective, un jardí urbà a la ciutat de Lausana, Suïssa i Rotunda, una intervenció en els boscs de Grand-Métis en Quebec, Canadà.

Recentment ESTAR ha guanyat el primer premi en el concurs per a la transformació d’un picadero per a cavalls del segle XIX, en un centre cívic situat al centre històric de Ginebra, Suïssa; Estar també està treballant en la transformació d’una antiga fàbrica de cuir adobat vora el riu a Sarela, Santiago de Compostela.


  • logo del coac
Versió per a imprimirPDF version