Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Presentació Online del Programa Magnet - COAC Tarragona

Imatge: 
© Demarcació de Tarragona de Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

La Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya organitza una jornada online pel proper dimarts 29 de setembre a les 18:00h per presentar el programa Magnet que s’està duent a terme a l’escola Maria Fortuny de Reus. La presentació anirà a càrrec de les arquitectes Anna Cunillera i Patrícia Rodríguez. També intervindrà Jordi Romera, vocal del  Col·legi d'Arquitectes, i Núria Sabaté, directora de l'Escola Marià Fortuny de Reus.

La sessió s'oferirà en format virtual per streaming:
Enllaçar per assistir en directe

Consulta el vídeo de la jornada al canal de youtube del COAC


MAGNET és un programa impulsat per la Fundació Jaume Bofill en col·laboració amb el Departament d'Ensenyament, que té per objectiu acompanyar els centres educatius en el desenvolupament d'un projecte educatiu en aliança amb una institució (en aquest cas el COAC). Aquesta aliança ha de permetre al centre educatiu desenvolupar un projecte innovador i de qualitat, atractiu per l’alumnat, que tingui magnetisme i que es converteixi en referència tant per les famílies com per la comunitat educativa, així com pel territori on es desenvolupa.

 El Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, juntament amb l’ETSA de Reus són els partners que estan acompanyant a l’Escola Maria Fortuny  de Reus en el projecte “Transformem amb la llum” que s’apropa a l’arquitectura des d’un dels elements essencials per a tot arquitecte: la llum. S’apliquen els diferents aprenentatges amb l’objectiu final de transformar el pati de l’escola.
S’estudien diferents dimensions d’aquest element apropant-les a l’alumnat des d’una perspectiva lúdica i atractiva. Per exemple, des d’una dimensió física es pretén identificar les diferents fonts de llum (tipus, efectes, colors) o bé, des de la dimensió humana es pretén experimentar la incidència que té la llum en la percepció dels espais i observar quin és l’ús que fem de l’energia de forma local per deduir quines són les afectacions globals en el planeta.

L’objectiu de la jornada és exposar les diferents activitats que s’han portat a terme durant els dos últims cursos i els objectius i planificació del curs 20-21 com a tercer i últim curs del programa Magnet al centre.

 logo del coac

Versió per a imprimirPDF version