Diàlegs tècnics: Propostes de recuperació del Rec Comtal

Diàlegs tècnics: Propostes de recuperació del Rec Comtal

Imatge: 
© Carles Enrich. Arquitectura i urbanisme
El 22 de setembre a les 19 h tindrà lloc una nova sessió del 5è Cicle “Diàlegs tècnics sobre el patrimoni arquitectònic”, que portarà per títol Propostes de recuperació del Rec Comtal. 

El Rec Comtal és una de les estructures hidràuliques més importants de la història de Barcelona, tant pel que fa al tema d’abastament d’aigua, com pel fet d’esdevenir un element impulsor de l’economia, i transformador del paisatge al llarg de més de 1000 anys.

Darrerament s’han iniciat diverses actuacions en el marc de l’Ajuntament de Barcelona, tant de recerca, com de planejament i urbanització, per tal de donar-lo a conèixer, estudiar-lo i posar-lo en valor.
L'acte comptarà amb la presència de Carme Miró, arqueòloga i responsable del Plà Barcino i de Carles Enrich, arquitecte i redactor de l’Estudi. La introducció anirà a càrrec de Marc Aureli Santos, arquitecte i coordinador de Projectes, BagurSA, Àrea d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat de l'Ajuntament de Barcelona.

Aquest cicle de conferències i debats, organitzat per 5è any consecutiu per l'Agrupació d'Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA) i l'Àrea d’Activitats Culturals del COAC, gira al voltant d’un mateix fil conductor: intervencions en el patrimoni arquitectònic des d’un punt de vista estrictament tècnic. El cicle forma part de l'espai "Fundamentals" de la programació cultural del COAC.
Veure el vídeo:
Versió per a imprimirPDF version