Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

"Absolutament moder(rr)ns": Arquitectura G / Studio Animal / Guillermo Santomà

Imatge: 
© Moisés Puente
El 3 de març a les 19.30 h s'impartiran les conferències dels estudis barcelonins Arquitectura-G, Studio Animal i Guillermo Santomà, que seran seguides de la inauguració de la primera de les "Accions a l'altell", a càrrec de l'artista Carlos Valverde i l'estudi Flexo Arquitectura.

Arquitectura-G és un estudi d'arquitectura fundat a Barcelona el 2006 per Jonathan Arnabat, Jordi Ayala-Bril, Aitor Fuentes i Igor Urdampilleta. La seva tasca professional com arquitectes es complementa amb la seva tasca docent, l'edició i venda de mobiliari del seu segell Indoors, i la seva tasca editorial, com la secció fixa d'arquitectura a la revista Apartament. La seva obra s'ha aparegut en nombroses publicacions especialitzades i ha rebut premis com el Ascer d'interiorisme (2013) o el Premi d'Arquitectura Europea Contemporània / Premi Mies van der Rohe 2015 en la categoria d'arquitecte emergent.

Studio Animal és un estudi fundat a Barcelona i dirigit per Javier Jiménez Iniesta, que compagina el seu estudi amb la tasca docent. Studio Animal es dedica principalment a projectes d'interior, la seva obra ha estat publicada per nombroses revistes especialitzades i ha rebut el reconeixement en diversos premis, com els Premis FAD, LAUS i Arquia.

Guillermo Santomà desenvolupa projectes d'arquitectura interior i disseny industrial des del seu estudi a Cornellà del Llobregat. La seva obra ha estat exposada en diferents llocs, entre ells recentment al Palais de Tòquio de París.


Patrocina:

Versió per a imprimirPDF version