Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

9è Simposi de la Biennal Internacional de Paisatge

Imatge: 
© Biennal Internacional de Paisatge
En el marc del Congrés d'Arquitectura, del 29 de setembre a l'1 d'octubre tindrà lloc, al Palau de la Música Catalana, el Simposi de la 9a Biennal Internacional de Paisatge de Barcelona. A més, el Simposi es podrà seguir també en directe des de la Sala d'Actes del COAC.

Tomorrow Landscapes
Enguany, amb el títol “Tomorrow Landscapes”, la Biennal es reivindica com a catalitzador de dubtes així com a impulsora d'il·lusions i de canvis en l'àmbit del paisatgisme en unes circumstàncies en què les disciplines territorials i culturals oscil·len entre el naufragi i l'emergència.

És davant de la inquietud de trobar noves vies d'acció, d'explorar camps potser inhòspits, de repensar antigues certeses o d'assegurar certes sensibilitats necessàries, que es convoca la present edició del certamen, per ser presents en la discussió del que ha de ser el paisatge, ara dins un context internacional, per preveure un futur plausible. En conseqüència, la Biennal ha revisat àmbit i formats, fórmules, conceptes i objectius de la disciplina, mentre es contempla a si mateixa críticament com a plataforma viva i talaia dels moviments en el paisatgisme internacional.

Del 29 de setembre a l’1 d’octubre, Barcelona s’obrirà al paisatge amb un simposi ajustat a les circumstàncies actuals. Durant tres dies hi haurà conferències, taules rodones i presentacions dels projectes finalistes al Premi Internacional de Paisatge Rosa Barba.

Un paisatge efímer per inaugurar la Biennal
El 28 de setembre, una manta de petites plantes cobrirà part de la plaça Nova de Barcelona, davant del Col·legi d’Arquitectes, per donar el tret de sortida a la 9a Biennal Internacional de Paisatge. La instal·lació, desenvolupada per la Biennal amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona, busca la interacció dels ciutadans, que podran agafar plantes i deixar-les en altres punts de la ciutat per dissenyar els paisatges que s’imaginin o reclamin.

Premi Rosa Barba 2016
El Jurat del Premi Internacional de Paisatge Rosa Barba, convocat amb el suport de la Fundació Banc Sabadell, ha escollit 10 projectes de paisatge creats arreu del món entre 2011 i 2016 com a finalistes. Els seleccionats presentaran els seus projectes durant el simposi, el 29 de setembre. El dia 1 d’octubre tindrà lloc l’acte de lliurament del Premi, guardonat amb 15.000 euros.


Per veure el programa del Simposi, clica aquí.

També pots seguir el Simposi en directe a través de streaming. 

 

Versió per a imprimirPDF version