Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Taller "Digues la teva!"

Imatge: 
© El globus vermell
En el marc dels Tallers d'arquitectura i ciutat, dins del programa "Setmanes d'Arquitectura" i de la mà del col·lectiu El Globus Vermell, el dissabte 15 d'octubre es realitzarà l'activitat "Digues la teva!", dirigida a infants a partir de 6 anys. 

Fer partícip la ciutadania implica no oblidar els infants, representants del futur de les nostres ciutats, però també actors importants del present. Les seves opinions aporten una perspectiva diferent i sovint descobreixen oportunitats i situacions que passen desapercebudes als adults.

Els objectius d'aquest taller són, d'una banda, estimular la reflexió sobre la ciutat entre els més joves i, de l'altra, fer-los conscients de la importància del seu punt de vista i de la necessitat d’expressar les seves opinions.

L'activitat és gratuïta i compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona. Cal inscripció prèvia a través del correu activitatsculturals@coac.net

El Col·legi d’Arquitectes de Catalunya posa en marxa, per desè any consecutiu, els Tallers d’arquitectura i ciutat adreçats a infants. D'octubre a desembre es duran a terme tallers i activitats pedagògiques que tenen per objectiu principal apropar l’arquitectura a la societat, concretament als més petits.

Amb el suport de:

  
Versió per a imprimirPDF version