Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Taller infantil de Nadal: Teatrí d’ombres

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El Nadal ja pica a la porta. Aquest any el fred ha sigut tardaner, però ja el tenim aquí. La tramuntana s’afanya a despullar de fulles els arbres de la devesa, les llumetes de nadal ja pengen dels carrers, i les cases comencen a fer olor de molsa i de tió.

Com cada any, us animem a participar d’aquest ambient nadalenc potenciant les nostres tradicions. Aquest any us proposem que vingueu a construir amb nosaltres un diorama-caixa de llum que portarà l’escalf del Nadal a les vostres llars, i a la vegada podrà ser un teatrí amb el que jugar inventant-vos històries durant aquestes festes de Nadal.

Convidem als nens i nenes a fer un viatge pel món de la llum, el color i l’ombra, reutilitzant elements combinats amb materials naturals. Experimentarem amb la llum aprenent conceptes com geometria, escala, profunditat de camp, pla de tall, opacitat o translucidesa. Recrearem un univers poètic, oníric i nadalenc on la fantasia i creativitat de cada infant seran els responsables de fer de cada teatrí una peça única imprescindible per portar la llum del Nadal a cada casa.

Per participar només cal tenir la carta als reis començada, ganes de construir casetes i portar el material que hem posat a la llista. 

Direcció i comissariat: Laia Escribà Nadal, arquitecta

Material que s'ha de portar de casa el dia del taller:
- Bata o samarreta vella
- Capsa de sabates d’adult
- Llanterna petita cilíndrica

Qui hi pot participar?
Nens i nenes de 3 a 12 anys. Els menors de 8 anys han de venir acompanyats d’un adult.

Us demanaríem que si voleu venir amb els vostres fills i els seus amics, o coneixeu a algú que li pugui interessar, els animeu a venir. Si és així, heu d'enviar-nos un correu electrònic a cultura.gir@coac.cat amb el vostre nom i el dels nens que participaran a l'activitat, abans del divendres 19 de desembre. Places limitades (25 infants).

Veure targetó.

Amb la col·laboració de:

Versió per a imprimirPDF version