Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Tallers a les Jornades Arquitectura Cooperativa

Imatge: 
© José Porroche
El dissabte 27 de febrer se celebra al COAC el segon dia de les Jornades Arquitectura Cooperativa. El programa de Tallers previst és el següent:

A les 10.30 h a l'Altell, 'Mapes d'Experiència', a càrrec d'Ariel Guersenzvaig. Interacciones. Inscriu-te.

Un mapa d'experiència mostra el recorregut d'una persona en la seva interacció amb un servei, producte o entorn. El mapa mostra la relació d'aquesta persona amb un ecosistema d'experiència (altres productes, entorns, serveis, altres persones). Mapejar l'experiència des d'una perspectiva humana, on la persona ocupa un lloc central pot servir a per millorar la qualitat dels resultats que vam dissenyar, per aconseguir que, a més de millors, siguin més innovadors i més humans. En aquest taller farem una primera experiència, concentrada, d'aquesta tècnica que ens permetrà veure que la tècnica és útil per obtenir millors resultats finals, però que també és una potent eina de col·laboració durant el projecte.

A les 12.30 h a l'Espai Picasso, 'Cooperatives d'Arquitectes',a càrrec de la Cooperativa d’Arquitectes Jordi Capell i LaCol. Inscriu-te.

Taller sobre la constitució de cooperatives d’arquitectes.
Benvinguda del primer dels tallers bimensuals a càrrec de Lluís Comeron, degà del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya i del president de la direcció general de cooperatives de la Generalitat de Catalunya. 
Explicació de l’experiència cooperativa a càrrec de Carles Baiges, arquitecte de la Cooperativa d’Arquitectes LaCol.
Sessió oberta de preguntes per part dels assistents i resposta de l’advocada Cristina Grau, experta en dret de cooperatives.
Tancament a càrrec de Marc Longaron, director de la Cooperativa d’Arquitectes Jordi Capell.

A les 13.00 h, a la Plaça Frederic Marès, 'Fent Pinya', a càrrec d'Álvaro Solache. Team Towers. Inscriu-te.

Taller de desenvolupament dels valors que faciliten la cooperació i les competències del treball en equip: Iniciativa, Confiança, Compromís, Flexibilitat, Comunicació i Concentració.
Durant una hora i mitja ens convertirem en una colla castellera i viurem l’experiència de fer un assaig i una actuació plegats per, al final compartir quins aprenentatges en emportem i de quina forma podem aplicar-los al nostre context.

Les Jornades Arquitectura Cooperativa se centren en el paper actiu de l’arquitecte en els processos de participació ciutadana. Organitzades pel COAC dins el Programa de Millora de la Competitivitat del Pla Impulsa, i comissariades per Eva Serrats i Francesc Pla (levenet), compten amb la col·laboració de diverses entitats. 

Accedir a la pàgina Web de les Jornades
Accedir a la pàgina Facebook de les Jornades
Versió per a imprimirPDF version